keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Kevään merkkejä

Paljon on vettä virrannut Tammerkoskessa sitten viime postauksen, mutta kevät sai taas aikaan kuvausvimman sekä käsityövimman, joten eiköhän niitä postauksia ala taas syntymään.

Pajunkissa-kissa Kiki
Tytöt pääsiäistunnelmissa

Koin ihanan kevään ihmeen n. viikko sitten, kun kurkkasin talven jälkeen parvekkeelle. Olin syksyllä istuttanut kukkasipuleita kukkalaatikkoon ja onnillisesti ne jo sinne unohtanutkin. Mutta kas kas! Sieltähän puski jo pientä alkua sipuleista, ja sunnuntaihin mennessä kukat olivat jo saaneet kunnon lehdet aikaiseksi.

Daaliat tulossa
Kissatkin ovat päässeet vierailemaan parvekkeella nyt parina päivänä, kun aurinko on paistanut ja lämpötila on ollut hieman siedettävämpi. Jostain syystä kissat viihtyvät vähän liiankin hyvin parvekkeella, ja naukuvat oven edessä mikäli se on kiinni. Todennäköisesti haluavat sinne juuri siksi, koska sinne ei pääse...

Kiki tarkkailuasemissaan
Satakieli-Sissin oodi kevätaurinkogolle

Pääsiäisen aikaan sain myös hoidettua yhden asian, mikä on jo kauan pitänyt toteuttaa; liityin Marttoihin! Löysin itselleni sopivan syksyllä perustetun yhdistyksen, eli Vihreän Idean Martat Ry:n. Nyt odottelen innoissani ensimmäistä tapaamista!

Ei kommentteja: