tiistai 29. maaliskuuta 2011

Semmottis tämmöttis


Jotenkin sitä koittaa edes vähän avustaa maailman tapahtumia, vaikka todella voimatonhan sitä ihminen on luonnon edessä. Ja vaikka noihin Punaisen Ristin keräyslippaisiin olenkin rahaa antanut, kun sellainen on vastaan tullut, niin tein myös ostoksia SPR:n nettikaupasta. Ja kyllä, tämä on mainostusta, mutta siitä minulle ei makseta tietenkään mitään :)

Itse tilasin Martta Wendelinin pääsiäiskortteja, kestohedelmäpusseja, matkailijan ensiapulaukun, mikrokuituliinan ja t-paidan. Paketti tuli todella nopeasti ja kaikki tuotteet olivat oikein mainioita. Suosittelen ostoksille menoa muillekin! www.hyvanmielenkauppa.fi.


Kevätprojekti etenee, siemenet ainakin lähtivät itämään, joten so far so good. Nyt vaan odottelemaan, että kasvavat enemmän ja että ilmat lämpenisivät ja saisi alkaa totuttamaan ulkoilmaan.


2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Onnea taimille! Itse päätin luovuttaa taimien kasvatuksen, kun 4 vuotta yritin saada kesäkukkia siemenistä XD Epäonnistuen joka kerta, päätin ostaa tästä lähtien kukat vamiina parvekkeelle :)

Tuiki kirjoitti...

Kiits ;) Huonoa "onnea" on mullakin ollut siementen kasvattamisessa yleensä, ja valmiina olen kukat ostanut. Mutta onhan tää paljon enemmän HC:ta jos noi saan onnistuun!